LANGE TERMIJN
VERHUUR

GEEN BORG NODIG! & BEZORGD BINNEN 2 UUR

Carrental bonaire en binnen de foto zetten

lange termijn huren op Bonaire, geen borg!

Een fantastische off-road tour met een van onze 4×4-terreinauto’s, een relaxte autorit op Bonaire langs alle bezienswaardigheden of gewoon een betrouwbare auto om u van A naar B te brengen, wij leveren het gratis op uw locatie en zonder borg.

Heeft u autopech of problemen onderweg? Geen probleem, wij staan 7 dagen in de week voor u klaar om u te helpen met onze mobiele service.

Wij hebben al meer dan 10 jaar een autoverhuurbedrijf met verschillende soorten auto’s, waaronder SUV’s en terreinwagens, en staan bekend om onze uitstekende service.

Ook kunt u bij ons autoaccessoires zoals strandstoel, kinderzitjes, coolbox en snorkelset toevoegen tegen een kleine meerprijs huren.

Wij verhuren ook voor lange termijn onze auto’s voor speciale prijzen, kijk bij de rentals voor meer informatie hierover.

daarbij hebben wij ook geweldige accommodaties op het eiland voor uw verblijf onder andere The Lodge Bonaire, Bonaire 2 Stay & Ecoresort Bonaire. Hier kunt u heerlijk verblijven en van het eiland kunt genieten voor een goede prijs. Bezoek onze websites

Wij hebben ook de mogelijkheden om grotere groepen te voorzien.

U kunt op onze website direct uw vervoersmiddel reserveren.  

BEZORGD BINNEN 2 UUR

Huur een auto bij ons op Bonaire,

Wij hebben al meer dan 10 jaar een verhuurbedrijf in toerisme met verschillende soorten activiteiten en producten onder andere auto’s, fietsen, scooters, e bikes, mountainbikes, boten en accommodaties wij staan bekend om onze uitstekende service.

Ook hebben wij verschillende accommodaties op het eiland waar u kunt verblijven:

The lodge bonaire / Bonaire 2stay / Ecoresort Bonaire  /Bikerentalbonaire / bootverhuur-bonaire.com

× Hoe kan ik je helpen?